ZonDoo ZU08

1190,00 

⭐️ Jopa 45km yhdellä latauksella
⭐️ Nopeus 25km/h (rajoitettu) tai 40km/h (rajoittamaton)
⭐️ Tupla-iskunvaimentimet ja puhkeamattomat renkaat
⭐️ Tehokas 48V/500W moottori
⭐️ Korkealaatuinen tuote

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tilaa omasi heti kesän 2024 ajoihin! Arvioitu toimitusaika vielä vain 1-2 viikkoa.

ZonDoo ZU08 on laadukas sähköpotkulauta, joka sopii kovaankin käyttöön. Sähköpotkulaudassa on leveät puhkeamattomat renkaat, joilla ajat helposti vaikka hiekkatiellä. Tehokas moottori jaksaa viedä isompaakin kuljettajaa, eikä matkan teko lopu ylämäessäkään. Laudan kasaan taittaminen on nopeaa, jolloin se kulkee helposti mukana. Tehokkaat levyjarrut pitävät huolta turvallisuudesta.

Päivitetty moottori ja akusto
Tehokas 48V/500W moottori jaksaa viedä isompaakin kuljettajaa ja 499Wh akku huolehtii, että matka jatkuu jopa 45 kilometriä. Oletuksena nopeus on rajoitettu 25km/h, jolloin voit ajaa sähköpotkulaudalla tieliikenteessä. Rajoittamattomana sähköpotkulauta kulkee n. 40km/h, joka on todella kova vauhti shortseissa ja t-paidassa (suosittelemme suojavarusteiden käyttöä).

Puhkeamattomat leveät renkaat
Renkaat ovat puhkeamatonta joustavaa kumiseosta, eli niiden puhkeamisesta tai rengaspaineista ei tarvitse murehtia. Renkaat ovat isokokoiset (9″) ja tuplasti tavallista leveämmät (10cm), jonka ansiosta sähköpotkulauta ei uppoa hiekalla ajettaessa ja ajokokemus on miellyttävä.

Turvallinen ajokokemus
Tehokkaat levyjarrut löytyvät edestä ja takaa. Takana on lisäksi sähkötoiminen jarru, mikä takaa turvallisemman ja vakaamman jarrutuksen. ZonDoo ZU08 on valmistettu lentokone-tason alumiinista ja varustettu tehokkaalla ajovalolla, jarruvalolla ja mekaanisella kellolla, jotta matkan teko on turvallista ja huoletonta.

Iskunvaimentimet edessä ja takana
Sen lisäksi, että renkaiden kumiseos on joustavaa, sähköpotkulaudassa on täysi jousitus edessä ja takana. Tämä pehmentää ajokokemusta entisestään, eikä töyssyinen tie haittaa menoa.

Älykkäät ominaisuudet
Taustavalaistu kirkas LED-näyttö näyttää oleelliset tiedot kuten nopeuden, akun kapasiteetin ja kuljetun matkan intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Näytöltä voit lisäksi valita käytettävän nopeusasetuksen. Kun yhdistät puhelimesi Bluetoothilla sähköpotkulautaan (XBOT-sovellus), voit esimerkiksi lukita sähköpotkulaudan ja muokata sen ominaisuuksia. Tässä sähköpotkulaudassa on myös vakionopeussäädin.

Ei tarvetta liikennevakuutukselle
Liikennevakuutuslakiin on ehdotettu muutosta, jonka mukaan yli 25kg painoiset sähköpotkulaudat tarvitsee tulevaisuudessa liikennevakuuttaa. ZonDoo ZU08:n kuivapaino on alle 25kg, joten liikennevakuutus ei tule olemaan pakollinen ja voit välttää siitä aiheutuvat kustannukset.

Tekniset tiedot

Moottori: 48V/500W takana
Akusto: 48V/499Wh
Renkaat: 9-tuumaiset 10cm leveät puhkeamattomat renkaat
Renkaiden materiaali: pehmeä/joustava kumiseos
Iskunvaimentimet: edessä ja takana
Jarrut: levyjarrut edessä ja takana, takana lisäksi sähköinen jarru
Valot: kirkkaat LED-valot edessä ja takana
Rajoitettu nopeus: 25 km/h
Rajoittamaton nopeus: n. 40 km/h
Valmistajan arvioima akun kesto: 45km
Latauksen kesto: 3-6h
Kantavuus: 120kg
Vedenpitävyys: kevyt sade
Talvisäilytys: suosittelemme lataamaan akun 1-2kk välein
Tuotteen paino: <25kg
Tuotteen koko: 1097*1100*550mm
Taitettu koko: 1097*220*410mm
Mukana: laturi
Valmistajan takuu: 12kk
Varaosia saat tilattua suoraan meiltä!

Huomioitavaa

Tuote soveltuu tieliikennekäyttöön vain rajoitettuna 25 km/h nopeuteen (oletuksena rajoitettu).
Toimitettavien tuotteiden ohjaustankotyyppi vaihtelee, joka riippuu valmistajan toimituserästä (vertaa kuvat 1 ja 2).

Tietoa valmistajasta

ZonDoo on johtavia sähkökäyttöisten kulkuneuvojen (mm. sähköpotkulaudat, sähkömoottoripyörät, sähköpyörät ja golfkärryt) kehittäjiä ja valmistajia. ZonDoo-tuotteita myydään ympäri maailmaa ja Suomessa Twebs Oy toimii niiden maahantuojana.

Esittelyvideo“Me Twebsillä voimme hyvillä mielin suositella tätä sähköpotkulautaa. On mahtavaa, että tässä sähköpotkulaudassa on täysin huoltovapaat puhkeamattomat renkaat, mutta käytetyn kumiseoksen ja erinomaisten iskunvaimentimien ansiosta ajokokemuksesta ei joudu tinkimään.”

Suosittelemamme lisävarusteet ja palvelut

  • Victory SPKR: Nauti musiikista ajaessasi! Tässä Bluetooth-kaiuttimessa on pikakiinnitys sähköpotkulaudan ohjaustankoon.
  • Victory BAG: Tavarat mukaan ajelulle! Kätevä säilytyspussi kiinnitetään sähköpotkulaudan ohjaustankoon.
  • Victory HLDR: Puhelinteline kiinnittyy potkulaudan ohjaustankoon, jolloin musiikki, navigointi ja viestit ovat turvallisesti saatavilla.
  • Twebsin käyttöönottoasennus: Kasaamme sähköpotkulaudan liikkeessämme, asennamme lisävarusteet ja suoritamme testauksen.

Saatat myös pitää...