Victory H7

499,00 

⭐️ Täysi takuu 24kk
⭐️ Jopa 30km yhdellä latauksella
⭐️ Rajoitettu nopeus 25km/h

Tuotetunnus (SKU): VCTR-H7 Osasto:

Kuvaus

Victory H7 on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sähköpotkulauta, jolla liikut näppärästi ja säästät aikaa. Laudan kasaan taittaminen on nopeaa, jolloin voit kantaa sen sisälle tai kuljettaa sitä auton peräkontissa. Tehokkaan levyjarrun ansiosta ajaminen on turvallista.

Bluetooth-sovelluksella (Android tai iOS) voit lukita sähköpotkulaudan ja muuttaa sen asetuksia. Voit ottaa vakionopeussäätimen käyttöön tai pois käytöstä. Voit valita toimiiko kaasu paikallaan ollessa, vai tarvitseeko lauta potkia liikkeelle, joka voi olla kokemattomalle kuljettajalle turvallisempaa. Voit lisäksi muuttaa laudan nopeusasetuksia.

Moottori: 350w edessä
Akku: 36v 7,8Ah
Renkaat: 8,5″ puhkeamattomat renkaat
Jarrut: takana levyjarru, edessä sähköinen jarru
Valot: kirkkaat LED-valot edessä ja takana
Rajoitettu nopeus: 25 km/h
Valmistajan arvioima akun kesto: 25-30 km
Kantavuus: 100kg
Paino: 14,5kg
Pakkauksen koko: 1100x150x520mm
Mukana: laturi

 

Unboxaus-video
Koeajovideo Twebsin perustajan, yrittäjä Taneli Raatikaisen kanavalla
Vakionopeusäätimen esittely

Suosittelemamme lisävarusteet ja palvelut

Victory SPKR -kaiutin: Nauti musiikista ajaessasi! Tässä Bluetooth-kaiuttimessa on pikakiinnitys Victory-potkulaudan ohjaustankoon. Ominaisuuksiin kuuluvat jopa 24 tunnin akun kesto, Bluetooth 5.0 -yhteys, RGB-valot ja täydellinen vedenpitävyys. Äänenlaatu on kaiuttimen kokoon nähden erinomainen. Lue lisää!

Victory HLDR -puhelinteline: Puhelinteline kiinnittyy Victory-potkulaudan ohjaustankoon, jolloin musiikki, navigointi ja viestit ovat turvallisesti saatavilla.

Twebsin käyttöönottoasennus: Kasaamme laudan liikkeessämme, asennamme lisävarusteet ja suoritamme testauksen. Voit noutaa laudan liikkeestämme täydellä akulla, suoraan kovaan ajoon. Käyttöönottoasennus on saatavilla vain nouto-toimitustavalle.

Saatat myös pitää...