Victory H10

639,00 

⭐️ Täysi takuu 24kk
⭐️ Jopa 40km yhdellä latauksella
⭐️ Rajoitettu nopeus 25km/h
⭐️ 10″ renkaat ja iskunvaimentajat

Tuotetunnus (SKU): VCTR-N10 Osasto:

Kuvaus

Victory H10 sopii jo kovempaan käyttöön. Laudassa on isot 10″ renkaat ja iskunvaimentimet, joiden avulla ajat helposti vaikka hiekkatiellä. Laudan kasaan taittaminen on nopeaa, jolloin se kulkee helposti mukana. Tehokkaiden jarrujen ansiosta ajaminen on turvallista.

Bluetooth-sovelluksella (Android tai iOS) voit lukita sähköpotkulaudan ja muuttaa sen asetuksia. Voit ottaa vakionopeussäätimen käyttöön tai pois käytöstä. Voit valita toimiiko kaasu paikallaan ollessa, vai tarvitseeko lauta potkia liikkeelle, joka voi olla kokemattomalle kuljettajalle turvallisempaa.

Moottori: 350w takana (500w maksimiteho)
Akku: 36v 10Ah
Renkaat: 10″ puhkeamattomat renkaat
Jarrut: takana sähköinen jarru, edessä rumpujarru
Valot: kirkkaat LED-valot edessä ja takana
Rajoitettu nopeus: 25 km/h
Valmistajan arvioima akun kesto: 35-40km
Kantavuus: 110kg
Paino: 17,3kg
Pakkauksen koko: 1150x170x600mm
Mukana: laturi

 

Unboxaus-video
Vakionopeusäätimen esittely

Suosittelemamme lisävarusteet ja palvelut

Victory SPKR -kaiutin: Nauti musiikista ajaessasi! Tässä Bluetooth-kaiuttimessa on pikakiinnitys Victory-potkulaudan ohjaustankoon. Ominaisuuksiin kuuluvat jopa 24 tunnin akun kesto, Bluetooth 5.0 -yhteys, RGB-valot ja täydellinen vedenpitävyys. Äänenlaatu on kaiuttimen kokoon nähden erinomainen. Lue lisää!

Victory HLDR -puhelinteline: Puhelinteline kiinnittyy Victory-potkulaudan ohjaustankoon, jolloin musiikki, navigointi ja viestit ovat turvallisesti saatavilla.

Twebsin käyttöönottoasennus: Kasaamme laudan liikkeessämme, asennamme lisävarusteet ja suoritamme testauksen. Voit noutaa laudan liikkeestämme täydellä akulla, suoraan kovaan ajoon. Käyttöönottoasennus on saatavilla vain nouto-toimitustavalle.

Saatat myös pitää...