Victory Z3

779,00 

⭐️ Täysi takuu 24kk
⭐️ Jopa 65km yhdellä latauksella
⭐️ Rajoittamaton nopeus 45km/h
⭐️ 10″ ilmalla täytettävät renkaat ja iskunvaimentajat
⭐️ 500W moottori takana

🔥 Uudistettu toisen sukupolven malli nyt saatavilla
❗️Rajoittamattomana ei hyväksytty tieliikennekäyttöön

Poista
Tuotetunnus (SKU): VCTR-N301A Osasto:

Kuvaus

Victory Z3 on varma valinta kovaan ajoon! Siinä on tehokas moottori, joka jaksaa viedä isompaakin kuljettajaa, eivätkä ylämäetkään aiheuta ongelmia. Isoilla ilmalla täytettävillä renkailla ajat helposti huonommallakin tiellä. Iskunvaimentajat ja levyjarrut lisäävät turvallisuutta ja ajomukavuutta.

Ensimmäisen sukupolven malli myyty loppuun. Tämä on toisen sukupolven malli, jossa on isompi akku, uusi mittaristo, RGB-valot ja runkoon on tehty pieniä muutoksia.

Moottori: 500w takana (800w maksimiteho)
Akku: 48v 15Ah
Renkaat: 10″ ilmalla täytettävät sisäkumittomat (tubeless) renkaat
Jarrut: levyjarrut edessä ja takana
Lukitus: virtalukko (mukana toimitetaan kaksi avainta)
Valot: kirkkaat LED-valot edessä ja takana
Rajoittamaton nopeus: 45 km/h
Valmistajan arvioima kantama: 50-65 km
Kantavuus: 150kg
Paino: 27kg
Pakkauksen koko:  1210x260x370mm
Mukana: laturi

Penkin voi irroittaa. Irroittaminen vaatii työkaluja, mutta ei ole vaikeaa. Jos valitset käyttöönottoasennuksen ja noudon liikkeestämme, ilmoita tilauksen lisätiedoissa (verkkokaupan kassalla), jos haluat penkin irti. Oletuksena penkki asennetaan.

 

Vakionopeusäätimen esittely
Koeajovideo tulossa pian

Suosittelemamme lisävarusteet ja palvelut

Victory SPKR -kaiutin: Nauti musiikista ajaessasi! Tässä Bluetooth-kaiuttimessa on pikakiinnitys Victory-potkulaudan ohjaustankoon. Ominaisuuksiin kuuluvat jopa 24 tunnin akun kesto, Bluetooth 5.0 -yhteys, RGB-valot ja täydellinen vedenpitävyys. Äänenlaatu on kaiuttimen kokoon nähden erinomainen. Lue lisää!

Victory HLDR -puhelinteline: Puhelinteline kiinnittyy Victory-potkulaudan ohjaustankoon, jolloin musiikki, navigointi ja viestit ovat turvallisesti saatavilla.

Twebsin käyttöönottoasennus: Kasaamme laudan liikkeessämme, asennamme lisävarusteet ja suoritamme testauksen. Voit noutaa laudan liikkeestämme täydellä akulla, suoraan kovaan ajoon. Käyttöönottoasennus on saatavilla vain nouto-toimitustavalle.

Lisätiedot

Nopeus

Rajoitettu 25km/h, Rajoittamaton 45km/h