Victory H10+

589,00 

⭐️ Täysi takuu 24kk
⭐️ Jopa 65km yhdellä latauksella
⭐️ Rajoitettu nopeus 25km/h
⭐️ 10″ ilmalla täytettävät renkaat

Tuotetunnus (SKU): VCTR-N4MAX Osasto:

Kuvaus

Victory H10+ sopii jo kovempaan käyttöön. Laudassa on isot 10″ ilmalla täytettävät renkaat, joiden avulla ajat helposti vaikka hiekkatiellä. Laudan kasaan taittaminen on nopeaa, jolloin se kulkee helposti mukana. Tehokkaiden jarrujen ansiosta ajaminen on turvallista.

Victory H10 -malliin verrattuna tässä laudassa on iskunvaimentajien ja puhkeamattomien renkaiden sijaan ilmalla täytettävät renkaat. Tässä mallissa on myös parempi akku, jonka valmistajan arvioima kantama on 55-65 kilometriä.

Bluetooth-sovelluksella (Android tai iOS) voit lukita sähköpotkulaudan ja muuttaa sen asetuksia. Voit ottaa vakionopeussäätimen käyttöön tai pois käytöstä. Voit valita toimiiko kaasu paikallaan ollessa, vai tarvitseeko lauta potkia liikkeelle, joka voi olla kokemattomalle kuljettajalle turvallisempaa.

Moottori: 350w takana (500w maksimiteho)
Akku: 36v 15Ah
Renkaat: 10″ ilmalla täytettävät sisäkumilliset renkaat
Jarrut: takana sähköinen jarru, edessä rumpujarru
Valot: kirkkaat LED-valot edessä ja takana
Rajoitettu nopeus: 25 km/h
Valmistajan arvioima kantama: 55-65km
Kantavuus: 110kg
Paino: 20,5kg
Pakkauksen koko: 1180x210x570mm
Mukana: laturi

Kiinteillä renkailla varustettu versio myyty loppuun.

 

Unboxaus-video
Twebsin perustajan, yrittäjä Taneli Raatikaisen arvostelu
Vakionopeusäätimen esittely

Suosittelemamme lisävarusteet ja palvelut

Victory SPKR -kaiutin: Nauti musiikista ajaessasi! Tässä Bluetooth-kaiuttimessa on pikakiinnitys Victory-potkulaudan ohjaustankoon. Ominaisuuksiin kuuluvat jopa 24 tunnin akun kesto, Bluetooth 5.0 -yhteys, RGB-valot ja täydellinen vedenpitävyys. Äänenlaatu on kaiuttimen kokoon nähden erinomainen. Lue lisää!

Victory HLDR -puhelinteline: Puhelinteline kiinnittyy Victory-potkulaudan ohjaustankoon, jolloin musiikki, navigointi ja viestit ovat turvallisesti saatavilla.

Twebsin käyttöönottoasennus: Kasaamme laudan liikkeessämme, asennamme lisävarusteet ja suoritamme testauksen. Voit noutaa laudan liikkeestämme täydellä akulla, suoraan kovaan ajoon. Käyttöönottoasennus on saatavilla vain nouto-toimitustavalle.

Lisätiedot

Rengastyyppi

Puhkeamaton, Ilmatäytteinen

Saatat myös pitää...